Sale!

Downloadable Test Bank for Introduction to Social Work and Social Welfare: Critical Thinking Perspectives 5th Edition, KirstAshman

$100.00 $50.00

Downloadable Test Bank for Introduction to Social Work and Social Welfare: Critical Thinking Perspectives 5th Edition Karen K. KirstAshman ISBN: 9781305388390

Download Sample

Product Description

Spread the love

Test bank for Introduction to Social Work and Social Welfare: Critical Thinking Perspectives 5th Edition Karen K. KirstAshman ISBN: 9781305388390 9781305388390

YOU ARE BUYING the Test Bank in eversion for following book not an actual textbook.

Test Banks are easytouse digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ¦.

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbanktop.com for having these supplements.

testbanktop.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

247 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

True / False

1. NASW stands for Nurturance and Acceptance in Social Work.
a. True
b. False
ANSWER: False

2. Critical thinking concentrates on the process of reasoning.
a. True
b. False
ANSWER: True

3. The Triple Trio approach is used in critical thinking.
a. True
b. False
ANSWER: False

4. The first step of the TripleA approach to critical thinking is to assess the established facts and issues involved.
a. True
b. False
ANSWER: False

5. Prior to the Great Depression in the 1930s, the institutional approach to social welfare dominated all other approaches.
a. True
b. False
ANSWER: False

6. Temporary Assistance to Needy Families is an example of a developmentally oriented program.
a. True
b. False
ANSWER: False

7. Conservatives generally assume what they consider a realistic view of human nature.
a. True
b. False
ANSWER: True

8. Conservatives believe that it is the government’s job to protect people from impediments and provide a nurturing environment in which they can thrive.
a. True
b. False
ANSWER: False

9. Forensic social work emphasizes work within police, courthouse, and jail settings to provide services to crime victims.
a. True
b. False
ANSWER: False

10. Baccalaureate social workers are required to complete a maximum of 200 hours of field experience supervised by a social work practitioner.
a. True
b. False
ANSWER: False

11. The realm of psychotherapy is generally limited to master’s social workers instead of baccalaureate social workers.
a. True
b. False
ANSWER: True

12. The foundation of professional social work practice is compassion.
a. True
b. False
ANSWER: False

13. Advocacy, which is one of the dimensions that make social work unique, involves actively intervening to help clients get what they need.
a. True
b. False
ANSWER: True

14. The medical model of social work practice combines the system and environmentoriented approaches.
a. True
b. False
ANSWER: False

15. A system is a set of elements that are orderly and interrelated to make a functional whole.
a. True
b. False
ANSWER: True

16. The Academy of Social Workers is the organization that accredits social work programs throughout the United States.
a. True
b. False
ANSWER: False

17. An important social work value is empowerment the process of increasing personal, interpersonal, or political power so that individuals can take action to improve their life situations.
a. True
b. False
ANSWER: True

18. The term empirical practice is preferable to the term evidencebased practice.
a. True
b. False
ANSWER: False

19. Social welfare policies regulate what categories of clients are served and who qualifies for a given program.
a. True
b. False
ANSWER: True

20. The social environment includes family, friends, work groups, and governments.
a. True
b. False
ANSWER: True