Sale!

Downloadable Test Bank for New Perspectives Microsoft Office 365 and Excel 2016: Intermediate, 1st Edition Parsons

$100.00 $50.00

Downloadable Test Bank for New Perspectives Microsoft Office 365 and Excel 2016: Intermediate, 1st Edition June Jamrich Parsons, Dan Oja, Patrick Carey, Carol DesJardins ISBN: 9781305880412

Download Sample

Product Description

Spread the love

Test bank for New Perspectives Microsoft® Office 365 and Excel 2016: Intermediate, 1st Edition June Jamrich Parsons, Dan Oja, Patrick Carey, Carol DesJardins ISBN: 9781305880412 9781305880412

YOU ARE BUYING the Test Bank in eversion for following book not an actual textbook.

New Perspectives Microsoft® Office 365 and Excel 2016: Intermediate, 1st Edition

June Jamrich Parsons, Dan Oja, Patrick Carey, Carol DesJardins
ISBN10: 1305880412
ISBN13: 9781305880412
© 2017

Test Banks are easytouse digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ¦.

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbanktop.com for having these supplements.

testbanktop.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

247 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. The name of the active workbook appears in the status bar of the Excel window. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Session 1.1 Visual Overview

2. The formula bar displays the value or formula of the active cell. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Session 1.1 Visual Overview

3. The sheets in a workbook are identified in the sheet tabs at the top of the workbook window. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Session 1.1 Visual Overview

4. The AutoComplete feature automatically completes an entry based on previous entries in a column. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Entering Text, Dates, and Numbers

5. A ScreenTip is a box with descriptive text about a command that appears when you point to a button on the ribbon. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Introducing Excel and Spreadsheets

6. Speed Fill enters text based on patterns it finds in the data. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Using Flash Fill

7. The worksheet is organized into individual cells. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Exploring a Workbook

8. An adjacent range is a collection of separate ranges. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: Exploring a Workbook

9. Numeric data is any number that can be used in a mathematical calculation. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Entering Text, Dates, and Numbers

10. AutoFit changes the column width or row height to display the longest or tallest entry within the column or row. _________________________

a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Resizing Columns and Rows

11. Column width is expressed in terms of the number of characters a column can contain or the size of the column in points. _________________________
ANSWER: False pixels
POINTS: 1
REFERENCES: Resizing Columns and Rows

12. A keyboard shortcut is a key or combination of keys that you press to access a feature or perform a command. _________________________
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: Introducing Excel and Spreadsheets