Sale!

Downloadable Test Bank for OM 6th Edition Collier

$100.00 $50.00

Downloadable Test Bank for OM 6th Edition David Alan Collier, James R. Evans ISBN: 9781305664791

Download Sample

Product Description

Spread the love

YOU ARE BUYING the Test Bank in eversion for following book not an actual textbook.

OM, 6th Edition

David Alan Collier, James R. Evans
ISBN10: 1305664795
ISBN13: 9781305664791
© 2017

Test Banks are easytouse digital downloadable files. What we provide you as test banks are in fact instructor versions of usual test banks, it means that such files are only available to instructors and professors who are teaching a related course in United States universities

Test Banks are excellent companion to traditional studying methods and are included a compilation of Multiple choice questions, True/False questions, Essay questions, ¦.

Importantly, Test Banks are a main resource to professors and instructors for designing your exams. Therefore, you are now more prepared for exams and the main point is that you are free of stress.

Download Free TEST BANK sample for this title and see why many students from united states are choosing testbanktop.com for having these supplements.

testbanktop.com provides students with a complete chapter wise Test bank files. The full digital download will be available immediately after purchase.

What makes us different?

INSTANT DOWNLOAD

100% PRIVACY

FREE SAMPLE AVAILABLE

180 DAYS FREE UPDATES ON ALL PURCHASED FILES

247 LIVE CUSTOMER SUPPORT (Email, Chat, Skype, Tel)

SAMPLE CHAPTER

1. Preproduction services of a value chain include warranty and claim services.
a. True
b. False
ANSWER: False

2. If the value ratio for a good or service is high, the good or service is perceived favorably by customers.
a. True
b. False
ANSWER: True

3. A pair of running shoes is an example of a durable good.
a. True
b. False
ANSWER: False

4. The intangible nature of a service makes it difficult to keep a competitor from copying a service encounter design.
a. True
b. False
ANSWER: True

5. Vehicles, furniture, and dishwashers are examples of nondurable goods.
a. True
b. False
ANSWER: False

6. The higher the customer participation in service processes, the more certainty a firm has with respect to service time and capacity.
a. True
b. False
ANSWER: False

7. A process invariably resides within a department or traditional management function.
a. True
b. False
ANSWER: False

8. Proportional increases or decreases in the perceived benefits and the price of a product result in no net change in the value of the product.
a. True
b. False
ANSWER: True

9. A gracious welcome by an employee at the hotel checkin counter is an example of:
a. social sustainability.
b. predictive analytics.
c. a service blueprint.
d. a moment of truth.
ANSWER: d

10. A _____ is a sequence of activities that is intended to create a certain result, such as a physical good, a service, or information.
a. process
b. matrix
c. variant
d. task
ANSWER: a