Sale!

Downloadable Test Bank for Organic Chemistry 3rd Edition Klein

$100.00 $50.00

Downloadable Test Bank for Organic Chemistry, 3rd Edition, David R. Klein, ISBN: 9781119316152

Download Sample

Product Description

Spread the love

YOU SHOULD KNOW
1. We do not sell the textbook.
2. We provide digital files only.
3. We can provide sample before you purchase
4. We do not offer refund once the files are sent
5. You will receive this product immediately after making payment
6. You are buying: Test bank for Organic Chemistry 3rd Edition by Klein
7. ***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the Test Bank in eversion of the original book***

What is a test bank?
A test bank is a collection of test questions tailored to the contents of an individual textbook. Many instructors rely on these resources to develop their exams. Test banks may contain any or all the following types of questions: multiple choice, true/false, fill in the blank, matching, and essay/short answer.

SAMPLE CHAPTER

1. Chemical reactions occur as a result of __________

A. the attraction between opposite charges.
B. the nucleusnucleus interactions.
C. the motion of electrons.
D. like atoms interacting.
E. combining two chemicals.

Answer: C
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy

2. From the following, identify the item which does not contain organic compounds.

A. medicine
B. socks
C. a plant
D. a coin
E. a plastic cup

Answer: D
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy

3. What is the difference between inorganic and organic compounds?

A. organic compounds do not contain carbon
B. organic compounds contain carbon
C. organic compounds are without pesticides
D. inorganic compounds contain carbon
E. inorganic compounds are composed exclusively of transition metal elements

Answer: B
Learning Objective: 1.1 Compare and contrast organic and inorganic compounds
Difficulty: Easy

4. Constitutional isomers do not differ in ____________.

A. physical properties
B. atomic connectivity
C. molecular formula
D. name
E. constitution

Answer: C
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Easy

5. What is the relationship between the following compounds?

A. isotopes
B. constitutional isomers
C. the same structure
D. composed of different elements
E. no relationship

Answer: B
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Easy

6. What is the relationship between the following compounds?

A. resonance isomers
B. constitutional isomers
C. empirical isomers
D. There is no relationship

Answer: B
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Easy

7. Carbon is considered to be _______.

A. tetravalent
B. divalent
C. trivalent
D. monovalent
E. pentavalent

Answer: A
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Easy

8. Which of the following compounds are constitutional isomers of each other?

A. I and II
B. III and IV
C. I, II and IV
D. II, III and IV
E. I, II, and III

Answer: E

Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Medium

9. Which of the following compounds are constitutional isomers of each other?

A. I and II
B. III and IV
C. II and III
D. I and IV
E. All of these

Answer: D
Learning Objective: 1.2 Describe structural theory of matter, molecular formula and structural formula
Difficulty: Medium

10. Draw three constitutional isomers that have molecular formula C4H8BrCl

Answer: